Shop-in-shop

Uw shop-in-shop door A&B Project. Laat uw klanten écht stilstaan bij uw product.

Shop-in-shop: een totaalbeleving voor uw klanten

Shop-in-shop-formules worden steeds populairder – en terecht. De creatieve mogelijkheden om uw product te promoten zijn eindeloos. En dankzij onze expertise op het gebied van standenbouw en interieurbouw bent u er zeker van dat úw shop-in-shop onweerstaanbaar is voor uw klanten.

Onze medewerkers bundelen meer dan 25 jaar ervaring in één performante service. A&B Project is dan ook een creatieve broedplaats van ideeën en concepten die uw salesstrategie versterken. We verzorgen de bouw van uw shop-in-shop van a tot z.

Onze specialisten zorgen voor de grafische vormgeving, de ontwikkeling van het juiste concept én de volledige constructie van uw stand. Samen met u vinden we de perfecte balans tussen sales en design. En bieden we uw klanten een onevenaarbare totaalbeleving.

A&B Project, de creatieve partner voor uw strategie

Onze nationale en internationale reputatie op het gebied van standenbouw en interieurbouw komt tot uiting in de creatie van uw shop-in-shop. Niet alleen op het gebied van ontwerp. Ook op praktisch gebied kennen we het klappen van de zweep. Uw deadline is heilig voor ons. Bovendien zijn we het gewoon om oplossingen te verzinnen waar anderen enkel valkuilen zien. Ons team gaat geen uitdaging uit de weg en blijft schaven tot alles goed zit.

Tijdens een grondig kennismakingsgesprek verkennen we uw strategie en doelstellingen. Op basis van deze informatie gaan we aan de slag. We ontwerpen een creatief concept dat uw plannen optimaal ondersteunt en werken het gedetailleerd uit. Zo krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden én bijhorende budgetten. We passen onze voorstellen aan tot we een finaal ontwerp kunnen voorleggen dat voor 100% overtuigt. En dat past bij uw financiële projecties.

Vakmanschap voor uw shop-in-shop

Uw vaste projectcoördinator bij A&B Project beschikt over een uitgebreid netwerk aan vakmannen in de meest uiteenlopende sectoren. Van meubelmakers tot schilders en ambachtelijke schrijnwerkers; wij hebben de stielmannen in huis die de realisatie van uw shop-in-shop feilloos tot een goed einde brengen. Doordat we onze vakmannen steeds lokaal selecteren, zijn ze steeds bij u in de buurt. En kunnen we eventuele problemen snel oplossen.

Flexibel, grondig én duurzaam; dát is de aanpak van A&B Project. Benieuwd naar hoe wij úw shop-in-shop kunnen vormgeven? Ontdek het vandaag nog tijdens een kennismakingsgesprek.

Projecten

Nossa

signalisatie

Square

banners

Gemeente Beersel

signalisatie

Visuals Tram Experience

Grafiek

Daisy

display

Sodexo

display

Luisterpunt

display

Bruzz Bus

Daddy Kate

Bruzz