POS-Materiaal - Displays

Maak uzelf onvergetelijk voor uw klanten, met POS-materiaal en displays door A&B Project

POS-materiaal en displays: het zit ‘m in de details

In het oog springen met uw product is niet altijd eenvoudig. Duizenden boodschappen vechten om de aandacht van uw doelpubliek. Daarom ontwikkelt A&B Project POS-materiaal en displays die meteen belangstelling wekken. Niet alleen met hun unieke, creatieve vormgeving. Maar ook met hun hoogwaardige afwerking, kraakheldere beelden en strategisch opgebouwde structuur.

De kracht van overtuigend POS-materiaal en wervende displays zit in de totaalaanpak. Het sterke samenspel tussen beeld, materiaal en design. Dankzij onze ervaring in grafiek, standenbouw en interieurbouw beschikken we over de expertise om elk aspect van uw displays optimaal te ontwikkelen.

We ontwerpen, bouwen en plaatsen uw POS-materiaal of display strategisch en doordacht. Zo sorteert u resultaat en laat u een positieve indruk na bij uw klanten.

Het doel van ons materiaal: uw doel dichterbij brengen

POS-materiaal ontwikkeld door A&B Project doet wat het moet doen: uw klanten verleiden, overtuigen en laten overgaan tot aankoop. We creëren point of sales-materiaal met een indrukwekkende commerciële reflex. Want uw POS-materiaal moet er knap en duurzaam uitzien. Maar het moet in eerste instantie wérken. En dat weten onze medewerkers als de besten.

Ons uitgangspunt is eenvoudig: we willen uw bedrijf versterken door de ontwikkeling van commercieel efficiënt POS-materiaal. Onze grafisch vormgevers adviseren u gedetailleerd over alle mogelijkheden op gebied van design. Maar ze luisteren ook naar u. Samen met u verkennen ze uw doelgroep. Zo kunnen ze hun vormgeving afstemmen op úw verkoopstrategie.

Displays: simpel, mooi, gericht op resultaat

Middelmatigheid valt niemand op. Eis méér en beter voor uw displays. Anders investeert u in verkoopmateriaal dat niemand overtuigt. En krijgt uw campagne niet de ondersteuning die ze verdient.

A&B Project ontwikkelt displays met een neus voor verkoopsucces. Creatief en origineel vormgegeven, opgebouwd uit materialen die in het oog springen en met de nadruk op uw boodschap. Natuurlijk geloven we in de kracht van beeld en design. Maar alleen als die ten dienste staat van het uiteindelijke doel: uw product of dienst stevig in de markt zetten.

Onze medewerkers hebben alle expertise in huis om de volledige realisatie van uw displays in handen te nemen. We werken samen met geschoolde vakmensen, die elk materiaal tot in de puntjes beheersen. Op die manier komen we telkens weer tot een verbluffend eindresultaat, dat u de kans geeft uw klanten te bereiken.

Wilt u meer weten over onze displays en POS-materiaal? Ontdek het tijdens een kennismakingsgesprek!

Projecten

Nossa

signalisatie

Square

banners

Gemeente Beersel

signalisatie

Visuals Tram Experience

Grafiek

Daisy

display

Sodexo

display

Luisterpunt

display

Bruzz Bus

Daddy Kate

Bruzz